5 τρόποι με τους οποίους η Salesforce σας βοηθά να αυξήσετε τις πωλήσεις σας

22 January, 2020

share

Μία από τις λύσεις που προσφέρει η NetU είναι η Salesforce. Διαβάστε πέντε τρόπους με τους οποίους σας βοηθά να πετύχετε αύξηση των πωλήσεών σας.

Η NetU ιδρύθηκε το 1991 και δραστηριοποιείται στον κλάδο παροχής ΙΤ λύσεων και υπηρεσιών σε μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις. Στόχος της είναι να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να ενσωματώσουν τεχνολογικές λύσεις στις επιχειρηματικές τους διαδικασίες προκειμένου να γίνουν πιο αποτελεσματικές και εν τέλει να αυξήσουν την κερδοφορία τους.

Μία από τις διάφορες λύσεις που προσφέρει η NetU είναι η λύση Salesforce. Διαβάστε παρακάτω πέντε τρόπους με τους οποίους η υπηρεσία αυτή σας βοηθά να πετύχετε αύξηση των πωλήσεών σας.

  • Αποκτήστε περισσότερες πληροφορίες για τους πελάτες σας

Το πιο σημαντικό πλεονέκτημα της λύσης Salesforce είναι η ποιότητα και η ποσότητα πληροφοριών που σας παρέχει. Μέσω της λύσης αυτής, έχετε τη δυνατότητα να συγκεντρώσετε αναλυτικές πληροφορίες για κάθε πελάτη, τις οποίες μπορείτε να οργανώσετε όπως εσείς θέλετε και να τις χρησιμοποιήσετε κατά τη διαδικασία απόκτησης ή διατήρησης των πελατών σας και να πάρετε τις ορθότερες αποφάσεις σε πραγματικό χρόνο. Ακόμη μπορείτε πολύ εύκολα να μοιραστείτε αυτές τις πληροφορίες με την ομάδα σας.

  • Εξατομικευμένος προγραμματισμός για κάθε πελάτη

Η Salesforce διαθέτει πολλά εργαλεία που μπορούν να σας βοηθήσουν να προγραμματίσετε τις ενέργειές σας για κάθε πελάτη αλλά και να μετρήσετε το συνολικό χρόνο που εσείς και η ομάδα σας ξοδεύετε για κάθε πελάτη. Για παράδειγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε λίστες με τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν (ή έχουν γίνει) για κάθε πελάτη, έτσι ώστε τα μέλη της ομάδας σας να γνωρίζουν ακριβώς το ιστορικό των ενεργειών για κάθε πελάτη. Μια άλλη χρήσιμη λειτουργία της Salesforce είναι η δυνατότητα υπενθυμίσεων στα ημερολόγια προκειμένου να βεβαιωθείτε ότι δεν παραλείψατε κάποιο σημαντικό βήμα στη διαδικασία.

  • Καλύτερη διαχείριση χρόνου

Έχοντας στα χέρια σας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για κάθε πελάτη, αλλά και μια πληθώρα εργαλείων διαχείρισης δεδομένων, σας δίνεται η δυνατότητα να διαχειριστείτε καλύτερα τον χρόνο σας και να δώσετε προτεραιότητα στις πιο σημαντικές εργασίες για τους πελάτες σας. Με τα ενσωματωμένα εργαλεία ημερολογίου, μπορείτε να δείτε τη λίστα εργασιών σας για τις επόμενες ημέρες, εβδομάδες ή μήνες προκειμένου να κατανείμετε κατάλληλα τον φόρτο εργασίας σας.

  • Αποδοτικότερη συνεργασία της ομάδας σας

Ένα ιδιαίτερα χρήσιμο χαρακτηριστικό της λύσης Salesforce είναι το «Chatter». Η λειτουργία αυτή σας επιτρέπει να συνομιλήσετε γρήγορα και εύκολα με τα μέλη της ομάδας σας προκειμένου να τους δώσετε κατευθυντήριες γραμμές και συμβουλές για το πώς να διαχειριστούν τους πελάτες σας αλλά και να τους αναθέσετε ημερήσιες εργασίες. Πρόκειται για μια λειτουργία που θα σας βοηθήσει να αυξήσετε την παραγωγικότητα και την άμεση επικοινωνία στην ομάδα σας.

  • Πρόσβαση στις πληροφορίες σας όπου και αν βρίσκεστε

Ίσως ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της λύσης Salesforce είναι το γεγονός ότι όλες σας οι πληροφορίες αποθηκεύονται στο cloud. Έτσι, όχι μόνο μπορείτε να ανατρέξετε στις πληροφορίες σας όπου και αν βρίσκεστε, αλλά επίσης δεν χρειάζεται να σκοτίζεστε με την αποθήκευση των δεδομένων σας σε τοπικούς δίσκους ή αρχεία στον υπολογιστή σας.

Σίγουρα όλα τα παραπάνω ακούγονται ιδιαίτερα ελκυστικά και χρήσιμα για κάθε επιχείρηση. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της NetU προκειμένου να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα οφέλη εγκατάστασης και χρήσης της λύσης Salesforce αλλά και για να επικοινωνήσετε με κάποιον εκπρόσωπο της εταιρείας.

Η NetU, ηγέτιδα στον κλάδο παροχής ΙΤ λύσεων και υπηρεσιών, διαθέτει γραφεία στην Κύπρο και την Ελλάδα και μπορεί να σας βοηθήσει όχι μόνο να πετύχετε τους επιχειρηματικούς σας στόχους αλλά και να αποκτήσετε ένα συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα.

BACK TO NEWS